VISSEN ACHTER LANGSDAMMEN TIEL-WAMEL

Zaterdag, 25 april 2020

Viswedstrijd

Sportvissers kunnen bijdragen aan een groot onderzoek naar de visstand door deel te nemen aan deze viswedstrijd.
Die wordt georganiseerd omdat we willen weten welke vissen profiteren van de werking van de langsdammen.
Deelname is gratis voor iedereen met de vispas.
Er wordt gevist in de geul achter de langsdammen die in de Waal zijn aangelegd bij Tiel.
Deze geul is te vergelijken met de breedte van de IJssel en bevat zeer veel leuke en uitdagende vissoorten.
Dit evenement wordt gehouden op zaterdag 19 september van 8.00 uur tot 12.00 uur en de hengelkeuze is vrij.

Meld je aan via: info@hfmiddennederland.nl

Bron: Hét Visblad