Rabo ClubSupport

Woensdag, 24 augustus 2022

Beste vissers, familieleden, vrienden en alle die de hengelsport een warm hart toedragen.

Ook dit jaar investeert de Rabo weer in verenigingen en stichtingen via “Rabo Clubsupport”.
Onze vereniging heeft besloten om ook dit jaar hieraan mee te doen.
We zijn een kleine vereniging, opgericht in 1948, die organisatorisch en financieel, bijna geheel afhankelijk is van de leden en een aantal vrijwilligers.
Dit jaar kunnen wij de inkomsten goed gebruiken om de kwaliteit van ons viswater de Putting aan de Nieuweweg in Wamel te verbeteren.
Dit gaan we doen middels het uitstrooien van 3.200 kg coccolietenkrijt, met als doel het verminderen van de aanwezige sliblaag en het verbeteren van de helderheid en bacteriele huishouding van het water. Dit krijt is totaal onschadelijk voor de aanwezige vissen en andere kleine organismen.

Daarom vragen wij aan alle leden, familie en kennissen die ons een warm hart toedragen, om op ons te stemmen via de Rabo app. U kunt maximaal 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage van de Rabo Bank.
Heb je nog vragen? Bel of mail dan naar één van onze bestuursleden. (zie: www.haalop.nl)
Alvast bedankt voor uw stem.

Stemmen kan in de Rabo-app van 5 september t/m 27 september 2022 of door in te loggen op
de website van de Rabobank en dan te kiezen voor: -->Zelf regelen-->Mijn lidmaatschap-->Rabo Clubsupport.

Alleen leden (rekeninghouders) van de Rabo kunnen stemmen.

Bedankt voor uw steun
HSV Haal op