Dubbele afdracht

Vanaf 1 februari is het mogelijk om online de dubbele afdracht van de VISpas 2022 terug te vragen. Je hebt recht op retournering van de te veel betaalde afdracht als je meerdere VISpassen 2022 hebt zonder een ‘X’ rechts naast het VISpasnummer.
Als sportvisser hoef je gelukkig maar een keer de landelijke en federatieve afdracht te betalen. Vanaf 1 februari kun je via het formulier op de website de ‘dubbele afdracht’ online terugvragen. De aanvragen worden maandelijks teruggestort.
Mocht je echter lid zijn geworden bij een tweede vereniging via een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap of matchen de persoonsgegevens niet omdat ze op verschillende manieren zijn ingevoerd,dan kun je de dubbel betaalde afdracht terugvragen via het tabblad "Vispas en contact"op www.sportvisserijnederland.nl. De dubbele afdrachtg geldt niet voor de jeugdvispas.
Neem bij vragen of problemen contact op met Sportvisserij Nederland, via het e-mailadres
vispas@sportvisserijnederland.nl of telefoonnummer 0900-2025358 (€1,00 per gesprek)

Klik hier voor het formulier dubbele afdracht