Financiële bijdrage NOC*NSF

Dinsdag, 26 juli 2022

Financiële bijdrage NOC*NSF

Onlangs kregen we van de verenigingsadviseur van Hengelsport Federatie Midden Nederland, een tip voor de mogelijkheid tot het verkrijgen van subsidie van NOC*NSF.
We hebben in samenwerking met de verenigingsadviseur, de aanvraag ingediend.
Er konden landelijk maximaal 500 sportverenigingen ingeloot worden, die in aanmerking konden komen voor een de mooie bijdrage van € 1.000,00.
Het lot bleek ons goed gezind. We zijn ingeloot en mogen een bijdrage tegemoet zien van € 1.000,00.

Als bestuur van een (hengel) sportvereniging dien je ook buiten de vereniging om te kijken en de kansen benutten die het met zich meebrengt.
Al met al is dit een mooi staaltje van samenwerking tussen de adviseur van Hengelsport Federatie Midden Nederland en HSV Haal op.

Bedankt namens
bestuur HSV Haal op